Gift sets voor elke gelegenheid vind je op Living by Lin.

Bij ons kan je gift sets bestellen in alle soorten & maten, ze hebben een verrassende inhoud en bieden genoeg keuze binnen ieder budget.Je kunt ze zelf bij elkaar shoppen, hierdoor is er voor elke zakelijke relatie of gelegenheid een passend kado te vinden.

Bovendien bestel je gemakkelijk en snel middels een paar makkelijke stappen. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijk tintje te geven aan het gekozen pakket. Zo is het mogelijk om het pakket zelf samen te stellen,
niet alleen voor kerst, maar ook een verjaardagscadeau, een attent bedankje, of een verhuispakket stellen wij in overleg samen, naar de wensen van de klant, hoe leuk is dat!
Als je contact met ons opneemt, stellen we het pakket samen en wij voegen een vrolijk thema-kaartje toe dat past bij de gelegenheid, met of zonder jouw eigen tekst. Het bezorgen van een cadeaupakket op meerdere adressen is eenvoudig te realiseren via het plaatsen van één enkele bestelling. Hierbij kunnen meerdere bezorgadressen
eenvoudig worden ingevoerd wat uiteraard een hoop tijd bespaard! Het versturen en de bezorging neemt Living by Lin ook volledig uit handen.

Het mooie pakket wordt rechtstreeks bij de ontvanger bezorgd op een door jou zelfgekozen datum. En als het niet op een bepaalde datum bezorgd hoeft te worden, dan proberen wij dit zo snel mogelijk te doen!

Ben je benieuwd naar ons aanbod, neem een kijkje tussen al onze mooie producten.